Muzică 🎧 Originală A.L.I. ♪

Muzica mereu a spus povești și a transmis emoție. Pe mine m-a ajutat să duc mai ușor unele dureri, sau să trăiesc cu o intensitate mult mai mare unele momente. De când am început eu să scriu, totul a căpătat o altă profunzime. Abia de atunci am început să fiu sinceră în primul rând față de mine, asumându-mi fiecare emoție așa cum este ea. 

Fac asta de 4 ani și tot începătoare mă simt. Necesită mult curaj dar mai ales exercițiu. Până aici am povestit despre partea de compoziție. Cu producția muzicală am început tot în urmă cu 4 ani, cu o claviatură MIDI și un program pe calculator. Eram în primul an de masterat la Politehnică în București ( Facultatea ETTI – Program de studii PCON: Producție de conținut în domeniul audiovizualului și comunicațiilor). Aveam temă să facem o coloană sonoră pentru un clip de 2 minute, iar singurul lucru pe care știam eram notele clapei. Atât. 

4 ani mai târziu cu mult studiu individual și cursuri ( Scoala de Mix & Master MADS) am ajuns să produc piese pentru mine, dar și pentru alți artiști, să fac Mixing și Mastering. Piese produse de mine: Highlight, Iubește-mă (coproducție), Povestea mea, Sirena, Highlight remix, Melodic Techno 🎧 Party Vibes.  Până acum am produs în general mai mult în zona muzicii house, techouse, însă pe măsură ce am evoluat, mi-am făcut curaj să fac și producții pop, hip-hop/trap. 

Cam aceasta este povestea muzicii mele de pănă acum și sper să ajungă la inima ta și în playlist-ul tău. Îți las aici link-uri spre platformele de streaming unde pot fi găsite. Dacă îți place muzica mea, te invit să accesezi platformele pentru a fi la curent cu cele mai noi piese, pe platforma ta preferată: